Fordonsindustri

Amtele - en samarbetspartner hela vägen

Inom fordonsindustrin återfinns många av våra äldsta vänner och kunder. Vi levererar givare, instrument, mätsystem och kalibreringsutrustning till hela kedjan innefattande motorprovning, vagnprovning, vindtunnlar, krocktest, produktionstest, kalibreringslaboratorier, R&D m.m. Vi har även mikrovågskomponenter för aktiva säkerhetssystem. Behöver ni kalibrera era givare och testinstrument sköter vi det också, läs mer under Kalibreringstjänster.

Se hur våra komponenter används vid test och utveckling samt för trådlös kommunikation i bilderna nedan.  
 

Test & Utveckling 

Vid framtagandet av den optimala körupplevelsen och säkra fordon för framtiden har vi ett brett utbud av accelerometrar för alla typer vagnprov och krocktest. Se nedan hur ASC Sensors givare kan användas inom forskning och utveckling av fordons komfort och säkerhet. Läs mer här.

fordonsindustri

Dagens fordon består till stor del av avancerad elektronik och kräver därför säkra kontrollsystem med hög precision. Vi tillhandahåller, genom Knowles Capacitors, högkvalitativa MLC kondensatorer och ytmonterade EMI filter anpassade för fordonsindustrins höga krav på prestanda och noggrannhet. Läs mer här.

fordonsindustri

Tillverkningsanläggningar

Vid tillverkning av motorer och växellådor krävs högsta precision och noggrannhet. I en miljö som påverkas av många faktorer så som olja och fukt är alla dimensioner viktiga. En dimension som är särskilt viktig är registrering av vevaxelns diameter. Där krävs precisa, robusta och högkvalitativa sensorer för att registrera data.

Genom Solartron Metrology har vi möjlighet att möta dessa krav med robusta sensorer, enkla att installera, med lång livslängd och låga underhållskonstander. 

Läs mer här om sensorer från Solartron Metorology.       

fordonsindustrilägesgivare

Suppliers

ASC GmbH

Solartron Metrology Ltd.

Diversified Technical Sytems Inc.

Syfer

Novacap

Dielectric Laboratories