Tryckgivare

Vi är specialister på tryckgivare.

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt tryckgivare för det du vill mäta. Vi har industrigivare, trycktransmittrar, barometrar, differenstryckgivare och tryckgivare för test och provning, Om du inte hittar det du söker på hemsidan så kan vi ofta hjälpa dig genom våra goda kontakter inom tryckvärlden. 

Tryckgivare för alla typer av tryckmätning.  Industrigivare, trycktransmittrar, barometrar, differenstryckgivare och tryckgivare för test och provning, Om du inte hittar det du söker på hemsidan så kan vi ofta hjälpa dig genom våra goda kontakter inom tryckvärlden. 

UNIK5000 serien tryckgivare, trycktransmittrar och tryckmätare från Druck.
Prova verktyget där du själv tar fram specifikationen på den tryckmätare du vill ha. Det kan vara en tryckgivare, trycktransmitter, processtransmitter, barometer eller trycksensor. I Webbverktyget väljer du steg för steg.
Typ av tryck: övertryck, absoluttryck eller differenstryck
Utsignal: 0-5 volt, 0-10 volt, 4-20 mA
Elektrisk anslutning: DIN kontakt, MIL bajonettkontakt, kabel
Temperaturområde: Olika alternativ i området -40 till +125°C
Tryckanslutning: En mängd gängor att välja på
När du har gjort dina val kan du skriva ut eller spara specifikationen och beteckningen. Det kan inte bli enklare!
Givarna finns även ATEX-klassade certifierade för användning i explosiv miljö

ANRDOIT6200 är den nya generationen tryckgivare för test.
Digitalt kompenserade tryckgivare är ofta begränsade vad gäller temperaturområde och mätfrekvens. Druck har nu utvecklat en digitalt kompenserad tryckgivare som kombinerar enastående prestanda med lågt pris. Givarna klarar -55 till +150°C och har ett totalfel på max 0,1% i området -40 till +125°C. Givaren klarar detta med en responstid på 1 ms. Givaren har en helsvetsad konstruktion ett litet format med en diameter på 19mm som gör att den är lätt att montera.

Tryckgivarna används för motorprovning, transmissionsprovning, mätning av tryckfall över filter. Vid testkörning i fält ”on vehicle test” för utprovning bilar, lastbilar, flygplan och undervattensfarkoster. Metallmembranet i Hastelloy C och det rostfria huset gör att tryckgivarna fungerar lika bra i gaser som i vätskor

Dränkbara tryckgivare finns för mätning av nivå i tankar, vattendrag och borrhål. 

 

Tryckgivare

Testa själv!

Klicka på bilden och testa själv hur lätt det är att välja den tryckgivare som just du vill ha.

Produktionstekniken ger ett oändligt antal kombinationer så att du ska få en givare med prestanda och pris som passar dig.

Leveranstiden lika kort oavsett vilken utsignal och anslutning du väljer eller om det är en givare för gauge eller differenstryck.

Kontakta oss nu

Stefan

Stefan Ahlbom

Jag arbetar med försäljning mot våra svenska kunder från Värmland till Norrköping och norrut. Jag sköter också försäljningen i sverige av produkter för vatten, miljö och geoteknik.

+46 8 556 466 15
Stäng

Magnus

Magnus Olsson

Jag arbetar med försäljning mot våra svenska nyckelkunder och vårt södra distrikt från Linköping och söder ut.

08-556 466 03
Stäng

Produkter

Suppliers