Titan Enterprises - Press release Oktober

2018-10-30

Clean Bore Ultrasonic Flowmeters för Lab Experiments

Titan Enterprises rapporterar att den robusta, rena borrkonstruktionen i sin Atrato ultraljudsflödesmätare gör att de är ideala för ett brett sortiment av laboratorier med lågt flöde och är mycket lätt att rengöra mellan experiment.

Finns i 60 ° C och 110 ° C temperaturversioner och en 30 bar högre tryckmodell, använder flödesmätarna patenterad ultraljudsteknik som är "ultimat" för att kunna fungera med oöverträffad noggrannhet över mycket branta flödesområden.

Atratos avancerade signalbehandlingssystem möjliggör flödesmätning över hela Reynolds talintervall vilket gör att både viskösa och icke-viskösa vätskor kan mätas exakt. Överlägsen konstruktion och elektronik, kombinerat med Titans unika algoritmer, eliminerar behovet av nollpunktsjusteringar som ses hos konkurrentprodukter samt inte så praktiska i fältmiljön.

Kraftfull men ändå väldigt enkel att använda, Atrato flödesmätares programvara möjliggör datainspelning via en extern dator. Med funktioner som ger övervakning, rapportering och hantering av flödesdata, levererar mjukvaran en kontinuerlig bild av ditt experiment och ett pålitligt alternativ till restriktiv och kostnadseffektiv manuell mätning.

Användare kan välja från ett brett utbud av funktioner och tidsperioder över vilka de ska lagra sina resultat. Flödesdataset sparas som .csv-filer som då kan importeras direkt till ett brett utbud av program för senare manipulation och analys.

För mer infomration kontakta oss på amtele@amtele.se eller ring 08 556 466 00.

Källa: Titan Enterprises Ltd.