Titan Enterprises - Press release Januari

2019-01-18

Robust, kemiskt resistent flödesmätare

Oval Gear (OG2) flödesmätare från Titan Enterprises ger en idealisk lösning för applikationer som kräver en mycket exakt och kemiskt resistent flödesmätningsenhet. Det finns ett val av byggmaterial för OG2-flödesmätaren, inklusive helt icke-metalliska vätskekomponenter,som keramik, ett val av elastomer och PEEK för mätning av aggressiva kemikalier.

OG2 flödesmätare är kompakta och har en robust design som gör att de kan användas tillförlitligt vid högre tryck, vilket ger stabil prestanda med minimalt underhåll. Vidare kan OG2 flödesmätare arbeta vid temperaturer upp till 150 ° C och är helt kompatibla med IP67 / NEMA 4.

Varje OG2-flödesmätare levereras med ett testcertifikat som verifierar enhetens förmåga att hantera tryck upp till 700 bar (för OG2-700-modellen). Med ett standardflödesområde från 0,03 till 4,01 / min på 30cSt olja kan OG2 flödesmätare regelbundet uppnå enastående repeterbarhet (0,1%) och noggrannhet (0,75%). Program som har gynnats av OG2-flödesmätare inkluderar övervakning av hydrauliska vätskor i jordmotor och vindkraftverk, kemisk pumptestning, mätning av sulfitspray i en vingård och för medicinsk dosering.

För mer information om OG2 flödesmätare, kontakta oss på amtele@amtele.se eller ring +46 8 556 466 00.

Titan Enterprises Ltd bygger på över 40 års refarenhet av innovationsflödesmätare. Titan Enterprises Ltd är tillverkare av högpresterande lösningar, bland annat Atrato ultraljudsflödesmätare, Oval Gear-flödesmätare, Turbineflödesmätare med lågt flöde och ett flödesinstrumentområde. Titans försöker göra saker annorlunda och bättre vilket har resulterat i en försäljning av över 500 000 produkter till 50 länder över hela världen och en återkommande köpprocent på 95%. Alla flödesmätare som tillverkas av Titan Enterprises är konstruerade och tillverkade enligt ISO9001 och kalibrerad till osäkerhet eller ± 0,25%.