Läcktest

Här hittar ni all utrustning och alla instrument som kan tänkas behövas vid läcktest.

Prisvärda och pålitliga instrument som låter er hitta läckor snabbare.

Använd en Läcktestare eller Läckdetektor till att hitta möjliga läckor i er produktion eller liknande.

Instrumenten är väldigt anpassningsbara med ett flertal konfigureringsalternativ för användaren. Vissa instrument kan definera och spara flera hundra testinställningar. Detta ökar möjligheterna för vad som kan mätas och hur. Ofta kan även instrumentet användas deistående eller integreras i ett system.

Bekräfta att din läcksökare stämmer och ger dig korrekta resultat genom att kalibrera den. Kalibrator för läcktest finns också i Amtele Engineerings sortiment från Furness Controls.

Från Furness Controls levererar vi lösningar för läcktest, flödesmätning och blockage för produktionstest eller utvecklingslabbet.   

I 50 år har Furness Controls varit det självklara valet för större och mindre industrier när man ska utföra läcktest och täthetsprovning i produktionen.

Våra instrument för läcktest kan användas fristående eller integrerade i större system i tillverkningen.

Instrumenten har stor grafisk display för att göre dem lättanvända. På displayen kan du se grafer på tryckförändring och läckor och enkelt läsa av värden och status i processen. Du kan även lägga in egna presentationsbilder från din egen testcykel i processen. För spårbarhet av resultaten så kan läcktestaren logga resultaten. Och presentera dem på display eller exportera dem USB minne eller PC. För analys. Läcktestaren klarar testtryck från vakuum upp till 30 bar med manuella eller automatiska regulatorer. Läcktestaren kan prograneras för upp till 300 olika produkter som ska testas, och varje produkt kan testas med upp till 16 sekvenser. En rad olika test som läcktest, blocktest, ramptest. Programmerbara I/O in-och utgångar kan styra textfixturer och komplettera eller ersätta en PLC.

Kommunikation kan ske via RS232, RS485, USB, Ethernet, PROFIBUS, PROFINET och EtnerNet/IP

Detaljerna som testas kan läsas av med streckkod eller RFID.

För att spara investeringar och snabba upp testningen finns multiplexer med upp till 8 kanaler, där fyllning och stabilisering sker samtidigt på alla objekt och där de sedan testas ett och ett.

Om ert företag har produktion där ni utför omfattande läcktest så ser vi till att du får testa och utvärdera instrumentet.

För underhåll och kalibrering av era läcktestare har vi referensläckor och justerbara läckor. Vi kan även erbjuda er med kalibrering av era befintliga utrustningar på Furness Controls ackrediterade ISO17025 laboratorium

Kontakta oss nu

Stefan

Stefan Ahlbom

Jag arbetar med försäljning mot våra svenska kunder från Värmland till Norrköping och norrut. Jag sköter också försäljningen i sverige av produkter för vatten, miljö och geoteknik.

(Sitter i Finland och jobbar men pratar Svenska)

+358 (0)46 850 6422
Stäng

Magnus

Magnus Olsson

Jag är försäljningschef på Amtele Engineering och är ansvarig för vår försäljning, våra leverantörer och nyckelkunder.
Jag sköter även försäljningen av Atlas Copco´s vakuumpumpar

08-556 466 03
Stäng

Daniel

Daniel Gustafsson

Jag arbetar med försäljning mot våra svenska kunder från Dalsland till Linköping och söderut.

08-556 466 07
Stäng