Läcktest

Här hittar ni all utrustning och alla instrument som kan tänkas behövas vid läcktest. Prisvärda och pålitliga instrument som låter er hitta läckor snabbare.

Använd en Läcksökare eller Läckdetektor till att hitta möjliga läckor i er produktion eller liknande. Instrumenten är väldigt anpassningsbara med ett flertal konfigureringsalternativ för användaren. Vissa instrument kan definera och spara flera hundra testinställningar. Detta ökar möjligheterna för vad som kan mätas och hur. Ofta kan även instrumentet användas deistående eller integreras i ett system.

Bekräfta att din läcksökare stämmer och ger dig korrekta resultat genom att kalibrera den. Kalibrator för läcktest finns också i Amtele Engineerings sortiment från Furness Controls.

Från Furness Controls levererar vi lösningar för läcktest, flödesmätning och blockage för produktionstest eller utvecklingslabbet.   

 

Kontakta oss nu

Tomas

Tomas Lager

Jag arbetar med försäljning i södra distriktet från Uddevalla, Skövde till Linköping och söder ut. 

+46 8 556 466 03
Stäng

Anton

Anton Larsson

Jag arbetar med försäljning mot våra svenska kunder från Värmland till Norrköping och norrut. Jag sköter också försäljningen i hela sverige av produkter för vatten, miljö och geoteknik.

+46 8 556 466 15
Stäng