Flödesmätare

Flödesmätare för nogrann mätning

I vårt sortiment hittar du flödesmätare för ultraljudsteknik, turbinflödesmätare samt ovalhjulsmätare mm. ATRATO är en flödesmätare med en ny patenterad ultraljudsteknik som ingen annan har. De turbinflödesmätare vi säljer är av absolut toppklass. Turbiner är fortfarande den bästa tekniken att mäta vätskeflöde med hög upplösning och snabb responstid. Vi har dessutom mycket bra prisläge på ovalhjulsmätare.   

Noggrann, pålitlig och kostnads-effektiv flödesmätning är viktigare idag än vad det någonsin har varit. Kontakta oss för att ta reda på hur du väljer rätt  flödesmätare.

Flödesmätare med ultraljudsteknik, turbinflödesmätare samt ovalhjulsmätare.

ATRATO är en flödesmätare med en ny patenterad ultraljudsteknik som ingen annan har.
De här flödesmätarna lämpar sig utmärkt för flödesmätning vid dosering av drycker eller kemikalier, vid laboratorietester, kylsystem, aktiva flödeslarm, flödesmätning i halvledarindustrin, pilotskala inom läkemedelsindustri och i bränsleceller.
Flödesmätare från Titan Enterprises passar utmärkt för OEM applikationer med kundanpassade flödesmätare.
Turbinflödesmätare är fortfarande den bästa tekniken att mäta vätskeflöde med hög upplösning och snabb responstid.

De turbinflödesmätare vi säljer är av absolut toppklass. De används i motorprovrum för att mäta bränsleflöden och i transmissionsriggar för att mäta snabba ändringar av oljeflöde. Flödesmätarna sitter i bilar, lastbilar vid fältprov, och i flygplan vid testflygning för att mäta bränsleflöden och oljeflöden. För mätning av kylkretsar i batteridrivna fordon används turbinflödesmätare mycket för att de är små, lätta att installera och har hög noggrannhet och mycket snabb responstid.
För tjockare media men även diesel är ovalhjulsmätare ett bra alternativ. Ovalhjulsmätare påverkas inte så mycket av tjockleken på oljan och har ett lågt pris. De kan mäta flöden från 0,01 lit/min till 500 lit/min.
Noggrann, pålitlig och kostnads-effektiv flödesmätning är viktigare idag än vad det någonsin har varit.

Kontakta oss för att ta reda på hur du väljer rätt flödesmätare.

 

Kontakta oss nu

Stefan

Stefan Ahlbom

Jag arbetar med försäljning mot våra svenska kunder från Värmland till Norrköping och norrut. Jag sköter också försäljningen i sverige av produkter för vatten, miljö och geoteknik.

+46 8 556 466 15
Stäng

Magnus

Magnus Olsson

Jag arbetar med försäljning mot våra svenska nyckelkunder och vårt södra distrikt från Linköping och söder ut.

08-556 466 03
Stäng

Produkter