Är du vår referenskund?

Vi vet att den nya kalibratorn från Additel är den bästa i sitt slag på marknaden.

Det är snabbare, har ett bredare temp område med CYOR Option (kundanpassat mätområde), Automatisk självkalibrering av intern givare, Kommunikation via USB, WiFi, Bluetooth och kan styras från mobilen, Robust med vibrationstest och droptest från 0,5 meter. Läs mer

Men vi vill inte bara dela ut datablad. Vi vill att kunderna ska upptäcka det själva. Vi erbjuder tre kunder att köpa ett block till starkt reducerat pris mot att vi får använda dem som referens. Det är först till kvarn som gäller.

Blocken finns i tre olika utföranden

ADT875-155  -40 till 155°C

ADT875-350  33 till 350°C

ADT875-660  33 till 660°C

 

Hur fungerar de?

Additel 875-seriens torrblockskalibratorer har utformats med snabbhet och noggrannhet i åtanke. Det har utvecklats en ny värmeteknik för låg temperatur ADT875-155 för att öka kylhastigheten, pålitligheten och för att få bättre värmeutjämning. Det har även utvecklat en varm blockdesign i modellerna ADT875-350 och ADT875-660 för att maximera hastighet och prestanda vid högre temperaturer. Med sin stora touchskärm i färg och ikonbaserade menystruktur är ADT875-serien extremt enkel att använda.

  

Hur snabba är dem?

Modellen ADT875-155 går från -40°C till 23°C på mindre än 5 minuter och från 23°C till -40°C på otroliga 20 minuter eller mindre! Modellen ADT875-660 rör sig från 33°C till 660°C på bara 15 minuter!

  

Vad gör dem smartare?

Det har skapats ett antal nya och spännande funktioner för att göra våra 875 temperaturkalibratorer mycket mer intelligenta och enkla att använda. Den nya självkalibreringsfunktionen är något alldeles extra. Den är enkelt att använda och eliminerar problem och oro att den interna referensgivaren ska driva. Användaren kan utföra en självkalibrering på morgonen och ha det största förtroendet för att kalibreringen genomförs med perfekt resultat under dagen! Det har också lagts till en funktion så att man kan ta en skärmdump för att fånga avläsningar i farten och trådlös fjärrkontroll för att underlätta de tillfällen när man inte har möjlighet att se skärmen. Men det är bara början, när dem beställs med "Process Calibrator Option" har torrblocken Hart kommunikationsinterface som gör det möjligt för användaren att kalibrera och programmera Hart transmittrar med bara ett instrument. Med full dokumentationsfunktion kan användarna skapa kalibreringssekvenser och spara resultat före och efter justering. För dem som bara vill samla in data har det lagts till en steg- och rampfunktion samt en loggfunktion. För att göra det mesta av den datainsamlingen har det lagts till fler sätt att kommunicera med instrumentet än någonsin tidigare, detta genom att få tillgång till datan med vår Additel Link-app på din mobila enhet!

  

Vilka temperaturområden täcker de?

Det finns tre basenheter som är utformade för att täcka olika områden. ADT875-155 täcker temperaturer från -40 ° C till 155 ° C. ADT875-350 täcker temperaturer från 33 ° C till 350 ° C och ADT875-660 täcker 33 ° C till 660 ° C. Det har också skapats ett unikt CYOR-alternativ (Välj ditt eget område) för att välja ditt eget temperaturintervall inom området för vald modell. När du köper CYOR-alternativet väljer du den övre och nedre temperaturen i intervallet som behövs och sedan kalibreras och optimeras torrbrunnens prestanda över ditt valda område.

 

Läs mer information om produkterna här: http://www.additel.com//download/datasheet/875_Dry_Well_Calibrator.pdf

För ytterligare mer information om produkterna eller för att bli referenskund kontakta oss på info@amtele.se eller på telefon 08 556 466 00